Mijn lijst met blogs

zaterdag 29 oktober 2011

Trouw


Gisteren foto's gemaakt op een Trouwfeest. En goed gedanst natuurlijk.. hihi

zaterdag 15 oktober 2011

Nikon D7000

Binnenkort is het zo ver.. ik kan niet langer wachten, wil zo graag mijn droomcamera. In de Media Markt staat hem het goedkoopst. Heb reeds ervaring met deze camera. Hierbij een foto die genomen is met deze camera. Een voorsmaakje naar de toekomst...

zaterdag 8 oktober 2011

Het creatieve fotografieboek

  Vandaag ben ik op boekenjacht gegaan. Mijn resultaat: Het creatieve fotografieboek van Kevin Meredith. Mijn eerste indruk: mooie foto's en verstaanbare uitleg. Zit aan het eerste deeltje namelijk portretten. Vraag mij wel af hoe ik een foto moet maken van iemand dat aan het praten is.. meestal levert dat geen mooie foto's op.. Ik neem graag portretten van kinderen, zij houden meestal geen rekening met mijn lens. En voor volwassenen neem ik steeds de foto heel onverwachts of laat ik ze lachen. Complimenten geven helpt ook steeds ;). Hierbij enkele van mijn favoriete portretten. 




vrijdag 7 oktober 2011

Welkom!

Mijn allereerste blog... Waarom ik deze opgesteld heb? Wel, het is een leuke manier om mijn gedachten eens kwijt te kunnen en mijn liefde voor fotografie te delen met iedereen. Ook wil ik graag mijn favoriete foto's tonen en mezelf opvolgen naar mate de jaren passeren. Ik ben benieuwt wat er mij nog te wachten staat en hoop dat ik ooit mijn eerst blogbericht kan herlezen en denken 'waar is de tijd'.